Kulit bebas jerawat dan jeragat.

10:03 0 Comments A+ a-

Kulit cerah berseri dan bebas cela harapan setiap insan. Tak kiralah lelaki, perempuan, tua mahupun muda. Ada yang sanggup membelanjakan wang yang banyak untuk melakukan pembedahan, suntikan dan tak kurang juga ada yang sanggup menggunakan produk yang telah terang dan nyata terkandung bahan kimia berbahaya seperti merkuri, hidrokuinon dan lain-lain lagi tanpa memikirkan kesan jangka panjang.

Kebelakangan ini, ramai yang bertanyakan produk yang boleh membantu mengembalikan kulit wajah yang rosak akibat salah penggunaan produk yang mengandungi bahan-bahan terlarang. Rata-rata menyesal kerana kulit yang dahulunya hanya mempunyai masalah sedikit kini berubah menjadi teruk. Paling sedih bila kulit wajah dipenuhi jerawat batu yang banyak dan bernanah.

Shaklee ada memperkenalkan 'Set Radiant4' untuk menyelesaikan masalah ini. Asas set ini adalah membina (build), melembab (moisturize), melindungi (protect) dan menganjalkan (firm). Jom berkenalan dengan ,'Set Radiant 4' Shaklee.

Set Radiant 4 tu apa?📌 ESP~ build
Sesuai untuk tujuan cantikkan kulit, halus dan menghilangkan parut,  Ia jugamembekalkan tenaga dan mengurangkan rasa letih serta meratakan tona warna pada kulit muka.

📌 GLA ~ moisturize
Mengekalkan kelembapan kulit dengan membekalkan asid lemak yang sangat diperlukan oleh kulit.

📌VITAMIN C ~ protector
Bertindak sebagai antioksidan yang melindungi kerosakan kulit akibat radikal bebas( dari sinaran matahari) dan mampu mencerahkan kulit lebih-lebih lagi kepada mereka yang mengalami masalah sunburn.

📌COLLAGEN POWDER ~ firm
Membantu meningkatkan kolagen kulit yang berkurangan selari dengan usia , jadi dengan bekalan kolagen ini, mampu menganjalkan kulit muka dan mengecilkan pori-pori.

Testimoni-testimoni 'Set Radiant 4' Shaklee

Ramai yang telah berpuas hati dengan 'Set Radiant 4' Shaklee ini. dan jatuh hati dengan keberkesanannya membantu menjadikan kulit cantik dan sihat.
Hubungi Cikta untuk keterangan lanjut mengenai produk Shaklee, proses pendaftaran ahli dan promosi istimewa daripada Shaklee.

Masita Hassan (Id No : 1268683)

http://www.wasap.my/60127652258/Hai+Cikta+saya+nak+tanya

FB : Masita Hassan

Jom Sihat dan Cantik bersama Shaklee!