Tuesday, 14 November 2017

Shaklee Pilihan Surirumah Untuk Jana Pendapatan.

Ekonomi Semakin Menghimpit.

Keadaan ekonomi sekarang makin menghimpit. Baru-baru ni terkejut Cikta tengok berita tentang Ibu yang sanggup jual anak dengan harga RM50. Ya Allah! Tertampar rasanya. Kenapa Cikta nak rasa tertampar pula ya? Walaupun Cikta tiada dalam keadaan si ibu itu. Terdesak sampai danggup memperdagangkan anaknya. Nauzubillahiminzalik! Tapi Cikta dapat rasakan yang si ibu sangat terdesak.


Tapi yalah sebagai seorang ibu, tipulah Cikta tiada rasa apa-apa. Sedangkan Cikta Nampak peluang yang cerah didalam bisnes Shaklee ini. Bisnes yang tidak perlukan modal yang tinggi. Hanya RM68.90 sangat-sangat bersesuaian dengan surirumah yang kebiasaannya hanya menunggu suami datang menghulur di waktu gaji. Betul tak?


Pengalaman Cikta.

Mungkin ada yang kata dan rasa “kenapa nak bersusah payah? Sedangkan aku ada suami untuk menanggung anak beranak” Ya. Cikta juga pernah berfikiran seperti itu. Tapi 2014 adalah tahun yang banyak mengajar Cikta erti kehidupan. Suami Cikta sakit. Masa itu Cikta sarat mengandung anak kedua. Dengan anak pertama yang baru setahun lebih. Boleh bayangkan? Sebelum itu Cikta dalam zon selesa. Suami kerja di Singapura. Tapi perancangan Allah itu sangat cantik. Dan bermula daripada situ Cikta sudah boleh berdikari dan membantu suami dalam memperkukuhkan ekonomi rumahtangga kami. Indah bukan jika kita dapat sama-sama saling bantu membantu?

Dengan Modal RM68.90 Dapat Apa?

Apa yang anda dapat dengan hanya membayar RM68.90 itu ya? Dengan modal yang tak lebih daripada RM100 anda akan mendapat starter kit. Segala-gala tentang produk, kajian produk, harga ahli dan jual serta banyak lagi yang anda boleh perolehi. Dan dibawah kumpulan Cikta Celikvitamin Group, anda akan diberi bimbingan secara percuma tentang produk, cara untuk menjual, cara untuk memasarkan produk serta banyak lagi.

Takut Nak Jual Supplement! Tak Pandai!


Jangan risau kerana semuanya akan diajar. Kelebihan Shaklee yang paling ketara Cikta Nampak adalah kelas-kelas yang diadakan kebanyakkannya tidak memerlukan kita untuk meninggalkan anak-anak. Yalah, kita surirumah kan? Anak 24jam ada dengan kita. Kelas-kalas biasanya dijalankan secara atas talian (online). Dibawah Celikvitamin Group anda akan disajikan dengan kelas motivasi, tips-tips oleh ‘leader’ dan paling penting ilmu tentang produk Shaklee. Jadi tiada alasan untuk kita kata kita tak tahu. Tinggal nak atau tidak sahaja.

Mengangkut Anak-anak Ke Pejabat Pos?

Jika ada pelanggan yang minta anda untuk menghantar suplemen melalui pos. Anda tidak perlu berhimpit mengangkut anak-anak kepejabat pos kerana Shaklee telah menyediakan perkhidmatan penghantaran terus kepada pelanggan. Surirumah kan? jadi marilah kita duduk dirumah. Mungkin sekali sekala adalah pelanggan yang minta kita menghantar di rumah mereka.

Stok Dirumah.

Ada yang bertanya perlukah mereka menyimpan stok dirumah. Itu adalah terpulang kepada anda. Jika anda mempunyai modal lebih boleh sahaja anda membuat stok dirumah. Tiada paksaan.

Tiada paksaan.

Didalam bisnes Shaklee tidak akan ada paksaan. Bebas mengatur jadual sendiri antara tugas hakiki dan Shaklee. Semuanya ditangan anda. Anda yang akan menetukan berapa bonus yang akan anda perolehi. Bahagia bukan?


Melancong Percuma.

Shaklee juga ada menyediakan trip dalam dan luar negara secara percuma kepada Pengedar-pengedarnya. Seronok bukan?

Berkesan Dan Selamat.

Sekarang ini terlalu banyak lambakan makanan tambahan di pasaran, samada dari dalam mahupun luar negara. Ada yang mudah didapati di farmasi, dan ada juga yang dipasarkan melalui network marketing, jualan langsung dan sebagainya.

Keadaan ini mungkin menyebabkan ramai yang keliru dengan pelbagai ‘janji’ terhadap produk-produk kesihatan tersebut.

3 Sebab kenapa anda perlu memilih Shaklee untuk makan sendiri dan bisnes :

Shaklee – Always Safe
- Menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun.
- Potensi yang dijamin -> pengesahan dari pihak ketiga
- Keaslian dijamin -> 350 ujian pencemaran dilalukan terhadap SETIAP bahan botani
- 100% kepuasan dijamin

Shaklee – Always Green
- Tiada perisa tiruan
- Tiada pemanis tiruan
- Tiada pewarna atau lemak trans
- Tiada suapan tersembunyi
- Tidak menjalani ujian terhadap haiwan
- Tidak mengandungi bahan yang dilarang
- Tidak mengandungi peluntur klorin

Shaklee – Always Work
- USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
- 70 kajian klinikal telah diterbitkan
- 60 orang saintis Shaklee
- 50 patents


50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan keadaan dalam jangkamasa panjang pengguna supplement Shaklee memiliki kesihatan yang lebih baik dari mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tidak mengambil supplement sama sekali.

Jika anda inginkan bimbingan untuk memulakan bisnes Shaklee ini. Boleh segara menghubungi Cikta.


Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...