Capai Impian Dengan Hanya Menjalankan Perniagaan Dari Rumah

16:25 0 Comments A+ a-

Manusia Dan Impian.

Semua manusia mempunyai impian. Awak, Cikta dan kita semua pastinya mempunyai impian. Impian untuk memiliki kereta yang selesa, kewangan yang kukuh, rumah idaman, melancong melihat keindahan dunia ciptaan Allah dan banyak lagi. Namun kita sering melupakan impian-impian tersebut atas faktor komitmen dan tanggungjawab serta tuntutan hidup.


Mungkin ramai yang menganggap segala impian diatas hanyalah angan-angan kosong dan tidak mungkin jadi kenyataan. Tapi tahukah kalian bahawasanya dengan Shaklee segala apa yang diimpikan boleh jadi kenyataan asal tahu caranya dan berusaha ke arahnya.

Anda boleh saksikan video ini dengan hati yang terbuka. Kisah bagaimana orang biasa yang menjalankan bisnes Shaklee untuk kelangsungan hidup akhirnya berjaya sampai ke peringkat tertinggi didalam Shaklee Malaysia iaitu Master Coordinator serta pendapatan mereka kini 5angka.Jangan takut untuk berimpian. Jangan takut untuk berangan. Teruskan berimpian dengan usaha. Doa semoga dimakbulkan segala keinginan. 3C yang Shaklee janjikan adalah benar iaitu Cash, Car dan Convertion Bonus. Ya dengan hanya yuran pendaftaran sebanyak RM68.90 anda mampu menunaikan impian anda. In shaa Allah!

Shaklee menjanjikan 3C kepada para pengedarnya yang berusaha keras. Iaitu :

1. Cash Bonus (Tunai)


Selain untung runcit untuk penjualan produk Shaklee, setiap produk Shaklee yang kita beli mempunyai point/ unit value (uv) yang boleh dikumpulkan untuk ditukarkan kepada tunai. Di waktu pertengahan setiap bulan dikala semua orang sedang sesak sementara menunggu gaji, kita dapat bonus. Seronok kan?

Sangat mudah sistem kumpul point, waima kita menyertai Shaklee untuk makan sendiri sekalipun kita juga akan mendapat point daripada setiap pembelian. Boleh share beli supplement Shaklee dengan ahli keluarga, officemates, jiran tetangga dan lain-lain. Senang!

2. Car Bonus


Apabila sudah mencapai ke suatu tahap dimana point/unit value (uv) kita semakin bertambah, kita akan layak mendapat Bonus untuk CAR. Shaklee tidak memberi sebuah kereta untuk pengedarnya. Car Bonus juga dalam bentuk tunai. Terpulang kepada anda jika mahu membeli apa jenis kereta atau anda boleh menyelesaikan hutang kereta sedia ada, boleh simpan atau guna untuk kegunaan lain juga.

3. Convention Bonus


Apabila sudah sampai ke suatu peringkat. Anda akan dapat merasa FREE trip iaitu percutian yang indah di dalam dan luar Negara atau pakej menunaikan UMRAH bertaraf 6 bintang. Semua di taja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. Kita juga boleh membawa pasangan dan anak-anak serta keluarga mengikut kelayakan. Seronok kan?


Bisnes Shaklee bukanlah bisnes jangkamasa pendek dan singkat, hari ini kita buat, esok kita sudah dapat mencapai kejayaan. Ianya memerlukan kesabaran, kerajinan dan komitmen yang tinggi. Ianya adalah bisnes jangkamasa panjang.


Sekiranya anda masih mencari peluang untuk menambah pendapatan secara separuh atau sepenuh masa. Anda boleh terus menghubungi Cikta. Anda akan di bimbing untuk sama-sama berjaya bersama kami. From zero to hero.


Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan