Cara Menjana Pendapatan Dari Rumah Dengan Mudah.

17:42 2 Comments A+ a-

Berkenalan dengan Shaklee atas asbab kegagalan menyusukan anak pertama. Macam-macam effect lain yang dapat. Dapat menyusukan anak kedua hingga 2tahun setengah. Anak ketiga pon sekarang masih menyusu dan sekarang berumur 8bulan. Berat turun daripada 56KG ke 44KG juga pernah. Sebab itulah Cikta nak sangat-sangat berkongsi tentang kebaikan Shaklee dengan semua.


Cikta kalau boleh nak bantu semua orang supaya dapat merasai juga kebaikan produk dan perniagaan Shaklee yang bersistem ni. Ramai yang cakap berniaga ni susah. Ya Cikta akui sebab itulah system yang dibangunkan didalam perniagaan Shaklee sangat membantu.

Apa itu Shaklee?


Shaklee adalah makanan tambahan popular yang kini telah mencecah usia 100 tahun lebih. Jenama antarabangsa ini banyak mengubah tahap kesihatan manusia di seluruh dunia supaya menjadi lebih baik. Shaklee juga adalah merupakan syarikat mencipta multivitamin yang pertama didunia iaitu pada tahun 1915.


Shaklee Corporation pula adalah syarikat MLM pertama di dunia iaitu ditubuhkan pada tahun 1956. Shaklee adalah pakar, pelopor dan peneraju dalam industri makanan tambahan serta produk yang berasaskan kesihatan dan kecantikan.
Shaklee sudah melaburkan lebih daripada RM 1 billion bagi membuat penyelidikan dan pembangunan untuk produknya. Dengan kos sebanyak ini, Shaklee telah dapat menjamin produk mereka berkesan dan selamat digunakan untuk jangkamasa yang panjang. Jadi anda tidak perlu risau untuk menjual produk Shaklee. Semuanya selamat dan berasaskan alam semulajadi.

Bisnes Shaklee.

Mungkin anda pernah mendengar tentang keberkesanan produk Shaklee atau mungkin juga anda adalah seorang pengguna produk Shaklee. Namun sedarkah anda bahawa pihak Shaklee ada memberi peluang untuk anda bagi menjana pendapatan yang lumayan dan kukuh walaupun dari rumah.

Produk Shaklee dicipta untuk mengekalkan serta menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan. Ianya amat diperlukan dizaman yang berlaku pencemaran disana sini. Maka anda tidak perlu teragak-agak  dan risau tentang sejauh mana produk Shaklee ini boleh dijual atau dipasarkan. Produk Shaklee juga bukanlah produk bermusim. Ianya memang senang untuk dijual. In shaa Allah.

Selain itu Shaklee ialah bisnes mementingkan masa hadapan kerana ianya memiliki elemen seperti :
- Work from home.
- Produk kesihatan dan Produk kecantikan.
- Sumber semulajadi & selamat kerana bebas daripada bahan sintetik

Boleh Menjana Pendapatan Dari Rumah

Cuma dengan berkongsi melalui banyak medium, Cikta dapat menyebarkan kebaikan produk yang sebelum ini hanyalah produk yang Cikta dan keluarga amalkan. Siapa sangka kini surirumah seperti Cikta juga mampu mendapat pendapatan sehingga 5 – 6 angka dengan bisnes Shaklee tanpa perlu meninggalkan anak-anak dan suami.

Sekarang semua sudah semakin bagus dan bijak. Ramai yang telah sedar tentang kesan bahayanya pengambilan ubat-ubatan untuk jangkamasa yang panjang maka mereka memilih untuk mengamalkan makanan yang sihat serta mengambil makanan tambahan bagi mengisi kekosongan pada nutrisi mereka. Ianya lebih selamat dan berkesan. Ada juga yang menjadikan vitamin sebagai keperluan untuk mereka lebih sihat dan cantik. Anda Nampak peluang anda?


Kami hanya menggunakan pemasaran Online. Bagi menjana pendapatan lumayan dari rumah anda hanya memerlukan gadjet smartphone atau laptop serta internet untuk berkongsi tentang kebaikan dan kelebihan produk Shaklee tanpa perlu keluar dari rumah untuk mengetuk dari pintu ke pintu seperti kaedah pemasaran zaman dahulu.

Jika anda mendaftar bersama Cikta dan bernaung bawah group Celikvitamin Group, anda akan diberikan bimbingan dan sokongan secara percuma untuk anda membuat perkongsian yang berkesan di laman sosial seperti FB dan IG mahupun di blog. Kami juga akan menyediakan kelas, bimbingan, pengetahuan tentang produk dan banyak lagi. Semuanya hanya dihujung jari tanpa memerlukan anda untuk keluar. Senang bukan?

Kami juga akan mengajar anda bagaimana untuk membina dan mengukuhkan tapak pemasaran supaya pelanggan yakini anda dalam masa yang singkat dan semua teknik ini sudah diuji keberkesanannya untuk mendapatkan jualan.
Shaklee ada menyediakan laman web www.shaklee2u.com, untuk semua ahlinya untuk memudahkan urusan menjual dan membeli produk secara online. Ianya juga bagi memudahkan ahlinya membeli waima untuk makan sendiri tanpa perlu keluar dari rumah.

Pengedar Shaklee boleh berkerja di rumah atau dimana- mana saja dengan kebebasan masa. 90% urusan bisnes adalah diuruskan oleh Shaklee melalui laman web ini termasuklah packing dan mengepos barang.  Anda boleh order produk selepas itu menghantar produk itu ke mana- mana destinasi dalam Malaysia dan produk tersebut akan sampai kepada penerimanya dalam 2-3 hari berkerja.


Dilaman web ini anda juga boleh menyemak jumlah jualan dan pendapatan anda, download nota, poster dan maklumat produk. Juga melihat promosi bulanan.

Walaupun sedang bercuti contohnya, Cikta juga masih boleh menguruskan bisnes menggunakan smartphone saja. Senang kan?

Menyediakan Latihan Dan Pengetahuan

Anda tidak perlu mengambil sijil, diploma, ijazah mahupun PhD untuk melayakkan anda menjadi seorang Pengedar Shaklee yang berjaya. Hanya perlu ikut langkah- langkah yang akan diajar setelah mendaftar kelak. Antara kemahiran yang akan diajar adalah teknik pemasaran online atau offline serta ilmu produk.

Antara bimbingan yang akan diberikan seperti :
- Perbincangan produk dalam group whatsapp (Text & Audio)
- Kelas santai ilmu bisnes dan produk (online/offline)
- Sesi coaching one by one tak kira masa.
- Kelas Nutrisi oleh Shaklee ( kanak- kanak dibenarkan ikut serta)
- FB Live Streaming
- Latihan praktikal berkaitan skin care seperti Facial
- Dan banyak lagi yang pastinya amat memudahkan anda.

Income Yang Boleh Dicapai


Mengikut pengalaman Cikta, seorang pengedar Shaklee yang aktif  pendapatan bulanannya adalah diantara RM 1,500 hingga RM 2,000 sebulan selepas 2-3 bulan aktif berkongsi tentang produk Shaklee.

Jika anda mengambil keputusan untuk terus berkongsi dan berusaha membina empayar sendiri, pendapatan anda boleh mencecah RM 50,000 dalam masa 2 hingga 3 tahun. In shaa Allah.

Dan jangan risau kerana pendapatan anda akan stabil. Ini kerana ramai pengguna setia akan terus menggunakan produk Shaklee yang berkesan ini. In shaa Allah.

Bentuk income daripada bisnes Shaklee seperti :
- Keuntungan runcit (20% hingga 35%) secara Harian
- Bonus komisyen ( 21% ) – secara Bulanan
- Insentif kereta(dalam bentuk tunai) secara Bulanan
- Percutian 6 bintang 100% ditaja secara Tahunan

Pendapatan ini semua adalah tidak terhad. Semuanya bergantung pada kerja keras anda. Anda sebenarnya  boleh dapat jauh lebih banyak daripada itu jika anda mahu.

Anda Mesti Kena Joint Team Cikta. Wajib!


Di Celikvitamin Group kami mengamalkan system mentoring dan bukan sekadar coaching. Sebagai leader kami akan menjadi Role Model dan sedaya upaya akan memastikan anak-anak buah kami berjaya.  In shaa Allah.

Jadi anda tidak perlu membayangkan betapa susahnya untuk menjual produk Shaklee ini. In shaa Allah pelanggan yang akan mencari anda. Dengan pemasaran yang baik serta dibantu dengan produk yang berkualiti tinggi, in shaa Allah kita semua boleh berjaya dan pergi lebih jauh.

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Cikta atau mungkin anda mempunyai soalan berkaitan produk serta peluang perniagaan yang ditawarkan oleh pihak Shaklee. Anda boleh terus menghubungi Cikta.


Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan



2 comments

Write comments
25 January 2018 at 22:12 delete

wow nak jual shaklee ni macam dah banyak saingan, kadang-kadang bukan yang ahli pun akan dapat harga ahli, ada yang dah borong awal-awal, bila borong awal-awal dia boleh offered customer dengan harga lebih rendah dari harga asal... uuuu ujian juga menjual shaklee ni... tapi i mostly beli shaklee untuk diri sendiri, guna untuk diri sendiri... kalau ada orang order i belikan juga, tapi memang best dapat harga yang lebih rendah hehehe...



read my pos :
http://www.syafierayamin.com/2018/01/team-secret-layak-ke-babak-semi-final.html

Reply
avatar
Masita Hassan
AUTHOR
27 January 2018 at 07:19 delete

betul la u. Best dapat harga rendah untuk makan sendiri pon. thanks singgah blog I.

Reply
avatar