Peluang Untuk Graduan Yang Menganggur Bagi Menjana Pendapatan Lumayan

08:37 0 Comments A+ a-

Kajian statistik menunjukkan kadar penganggur bagi lepasan universiti lebih kurang 161,000 orang graduan atau lepasan universiti masih menganggur.


Untuk tahun 2015, 400,000 orang sedang menganggur dan tiada jawatan kosong untuk mereka.

161,000 orang daripadanya adalah dikalangan graduan yang mereka selepas 6 bulan tamat pengajian masih lagi mencari peluang pekerjaan dan jawatan kosong sehingga ke hari ini yang mana kebanyakannya berumur antara 20 hingga 24 tahun.

Cikta juga adalah seorang graduan dalam bidang perakaunan, sekarang Cikta aktif mengambil peluang yang ditawarkan Shaklee untuk membina empayar perniagaan sendiri hanya dari rumah menjaga tiga orang anak yang masih kecil. Jadi kini tiada lagi istilah menganggur untuk surirumah seperti Cikta.

Bimbingan Disediakan

“Saya tak pandai meniaga.” Jangan risau dengan adanya bimbingan daripadi leader-leader yang hebat. Anda juga boleh menjana pendapatan yang lumayan. Sebab itu pemilihan kumpulan jika anda betul-betul berminat dalam perniagaan shaklee adalah sangat penting. Jika mahu terus kekalkan momentum dalam kerjaya ini. Sebelum itu jemput tengok video ini, tentu teruja dengan Group yang super hebat ini. In shaa Allah.


Seronok bukan? Cikta rasa sangat bertuah di bombing di dalam kumpulan ni, Selain insentif yang diberi oleh shaklee, kumpulan yang active juga adalah sangat penting. Kami sama-sama membimbing untuk berjaya. Jadi anda dijemput untuk menyertai keluarga Shaklee Cikta yang tidak pernah putus asa membimbing untuk berjaya bersama.

Bimbingan yang disediakan oleh Pihak Shaklee

1. Business Skills
Business Oppurtunity Meeting
New Distributor Training
New Distributor Workshop
Shaklee Success Seminar
2. Product Knowledge
Health & Wellness Talk
Product Workshop


Jika berminat hubungi Cikta dengan kadar segera. Binalah kerjaya anda sekarang. Jangan bertangguh-tangguh lagi. Konsultasi PERCUMA akan diberikan. Cikta sedia membantu, memang berniat untuk bantu semua. In shaa Allah.


Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan