Menyelesaikan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata Dengan Mudah, Selamat Dan Berkesan.

07:01 0 Comments A+ a-


Masih ingat lagi tak semasa di usia kanak-kanak, kita memiliki kulit yang cantik dan mulus serta tona kulit yang sekata. Namun, apabila meningkat dewasa, kita kerap terdedah kepada sinaran matahari dan terlibat dengan pelbagai aktiviti luar. Dan akibatnya, kita menghadapi pelbagai masalah berkaitan kulit. Diantaranya adalah tona kulit tidak sekata pada dan kulit menjadi semakin kusam.


Ramai yang rendah diri dengan keadaan kulit wajah yang mempunyai tompok-tompok hitam kesan daripada parut jerawat ditambah lagi dengan tona kulit yang tidak sekata. Apatah lagi jika disekeliling semua punyai penampilan yang menarik, kulit yang halus dan gebu. Mari Cikta kongsikan sedikit ilmu untuk menyelesaikan masalah ini. Bukankah lagi senang jika kita boleh keluar rumah tanpa secalit makeup. Hanya memerlukan pelembab sahaja. Kulit bebas tanpa sebarang cela.

Set Radiant 4 Sangat Sesuai Dengan Mereka Yang Menjaga Kecantikan.


Energizing Soy Protein (ESP)
Campuran Soy Protein Isolate Powder bersama perisa Vanilla. Untuk pengetahuan semua, setiap 21 hari sel kulit akan mati dan digantikan dengan sel kulit yang baru. Parut-parut jerawat diwajah kita selama ini adalah disebabkan sel-sel kulit mati yang tidak diperbaharui dengan sel-sel kulit yang lebih sihat. Ambil kesempatan ini dengan meningkatkan kualiti sel-sel kulit yang diperbaharui menerusi bekalan protein yang secukupnya.

Collagen powder
Ianya membantu mengekalkan paras kolagen kulit anda. 70% kulit kita terdiri daripada kolagen. Kekurangan paras kolagen akan mengakibatkan kulit wajah anda kelihatan tua dan kehilangan seri. Ramai artis Hollywood mementingkan tahap kolagen yang mencukupi. Jadi walaupun berusia 50 tahun keatas, wajah mereka kekal licin, tegang dan sihat seperti wanita muda 20-an.

Sustained Release Vita-C Plus
Vitamin C membantu melancarkan peredaran darah yang baik dalam badan dan pada wajah. Ianya memelihara kesihatan salur darah yang memberi kesan kulit yang cantik. vitamin C diperlukan agar kulit cantik. Jika dibuat masker, Vitamin C sangat berkesan untuk menjadikan kulit kemerah-merahan.

GLA Complex
Ianya mempunyai kepekatan minyak daripada bunga borage lebih dari evening primrose oil. Selain itu ianya juga digabungkan dengan minyak bunga matahari dan Vitamin E yang dapat membantu lebih lagi untuk mempertingkatkan keberkesanan. Jadi jika ada masalah kulit contohnya kulit kusam, kering, bersisik, tidak bermaya, tidak berseri, kasar, gatal-gatal atau jerawat memang bagus amalkan GLA Complex. 


Gabungan semua vitamin-vitamin di atas membantu dalam mencegah jerawat serta melupuskan parut-parutnya, merawat masalah jeragat, kulit kusam dan tona kulit yang tidak sekata, jika diamalkan secara konsisten. Wajah anda pasti kelihatan berseri dari dalam, tanpa perlu makeup berlebihan yang mungkin boleh merosakkan kulit.

Testimoni Radiant 4


Set Skincare Youth Untuk Menyelesaikan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata.Tidak dinafikan kini banyak produk penjagaan kulit dipasaran. Asal ada duit, ada jenama, terkenal sesiapa pun boleh menjadi pengeluar produk dengan pelbagai jenis nama. Tapi harus diingat, anda tidak boleh pukul rata semuanya sama. Ini kerana, produk kami dihasilkan dan diuji oleh saintis. Mereka pakar didalam bidang masing-masing. Banyak ujian yang telah dijalankan oleh Shaklee untuk memastikan produk tersebut betul-betul selamat dan dijamin berkesan.

Rangkaian skincare Youth adalah produk penjagaan kulit  daripada Shaklee yang akan menggantikan rangkaian skincare Nutriwhite dan Enfuselle. Ini akan membuatkan ramai wanita tidak dapat tidur malam dengan tenang.

Jangan Risau! Skincare Youth adalah lebih bagus daripada semua. Ianya mengambil masa selama 8tahun untuk dihasilkan. Lama sangat kan 8tahun? Ianya adalah untuk memastikan yang terbaik diantara yang terbaik. Makan masa sedikit tidak mengapa, janji pengguna puas hati.

Skincare Youth hanya mengandungi bahan semulajadi, tanpa sebarang bahan pengawet, bebas daripada bahan kimia dan dijamin 100% BERKESAN. Kajian menunjukkan 100% orang yang telah mencuba Youth ini akan mengalami perubahan dalam 3 hingga 7hari. Dan 2/3 daripada mereka yang mencuba nampak muda 10tahun dari usia sebenar. Wah! Inilah yang kita cari!

"100% PROVEN WITHOUT COMPROMISE"

Testimoni Youth.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan berkenaan produk Shaklee. Sila hubungi Cikta. Cikta adalah pengedar shaklee yang sah sejak 2013.

Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan