Tips Jaga Kulit Muka Supaya Lebih Muda 10 Tahun

22:45 1 Comments A+ a-

Semua yang muda akan merasai usia tua. Tidak kiralah apa sekalipun yang kita makan atau cara kita hidup. Itu adalah lumrah dan perjalanan dalam kehidupan kita. Namun jika tua sebelum usia, itu adalah sangat mengerikan. Cuba anda bayangkan baru sahaja berusia 32tahun, dipanggil makcik oleh orang yang mungkin lebih kurang sama umur dengan anda. Ngeri kan?


Anda mungkin akan berasa marah. Tetapi cuba bertenang. Pergi ke depan cermin dan lihat sendiri adakah tanda-tanda penuaan telah kelihatan diwajah anda. Jika ya. Silalah cari jalan penyelesaian untuknya. Takkan nak dibiarkan sahaja, kan?

Tips Awet Muda Dengan Shaklee.

Dalaman.

Vivix Shaklee


Vivix adalah merupakan produk Shaklee yang paling hangat dipasaran. Ramai yang sudah berpuas hati mengamalkannya. Ini kerana, Vivix Shaklee merupakan teknologi makanan terhebat pada masa kini. Ianya makanan tambahan antipenuaan yang terbaik di dunia yang telah mencabar rawatan laser dan krim-krim antipenuaan. Ianya dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh saintis Shaklee.

Kajian klinikal menunjukkan ramuan atau kandungan aktif Vivix Shaklee berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik untuk membantu melambatkan penuaan pada tahap sellular. Apabila kita mendengar perkataan antipenuaan, pastinya kita bayangkan wajah yang awet muda. Namun kita selalu lupa tentang aktiviti badan orang muda, fungsi organ yang lebih baik. Jadi secara tidak langsung, Vivix Shaklee bukan sahaja membantu membuatkan wajah kelihatan muda, bahkan turut membantu memperbaiki fungsi organ badan supaya lebih berasa muda.

Pentingkah Semua Ini?


Cuba anda bayangkan ketika anda sudah tua nanti. Adakah anda mahu hanya terbaring dan menyusahkan semua orang dengan pelbagai rangkaian penyakit kronik akibat gaya pemakanan dan gaya hidup anda dimasa kini? Jawapan bagi soalan diatas ialah ya, ianya sangat  penting supaya anda boleh menikmati hari-hari tua yang sihat dan berdikari.

Jika anda adalah seorang yang mementingkan kesihatan, Vivix Shaklee adalah produk yang sangat sesuai dan terbaik untuk anda. Dengan mengamal Vivix Shaklee, kebiasaannya anda tidak perlu mengambil suplemen lain. Ini adalah kerana harganya agak tinggi. Namun tidak menjadi masalah jika Vivix Shaklee diambil bersama suplemen lain. Ianya akan memberi kesan sinergi yang lebih baik. Vivix Shaklee jika diamalkan sudah cukup untuk membantu memperbaiki sel hingga keperingkat DNA serta membantu menghapuskan radikal bebas.

Dalam kajian makmal Shaklee, ramuan yang terdapat didalam Vivix Shaklee telah menunjukkan ianya memberi impak kepada 4 mekanisme utama penuaan pada tahap sellular :

Membantu melindungi sel (cell defense)


Membantu memberi tenaga kepada sel (cell energy)


Membantu mengawal kerosakan dan membantu memperbaiki sel (cell repair)


Membantu meningkatkan prestasi sel (cell performance)


Kandungan Utama Vivix Shaklee.


1. Muscadine grape – anggur sebesar bola golf mempunyai lebih satu kromosom, ahli sains percaya ini dapat memperkukuh profil polyphenolnya dan bermanfaat memberi kesan baik kepada kesihatan. Ianya mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi – 1 phytonutrient yang tidak terdapat dalam anggur lain – ianya mempunyai ciri-ciri membantu menghentikan kimia penyakit kanser, antivirus dan antibakteria.

2. Purple carrot – Ianya adalah merupakan sumber terbaik membekalkan vitamin A, mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.

3. Anthocyanins – Ianya antioksida yang sangat mujarab dan ianya juga terdapat dalam buah beri.

4. Mengandungi flavonoids – iaitu antioksida, vitamin A,B C, nutrient seperti asid amino, carotenoids, tannin dan rutin. Ianya dapat membantu menguatkan system imun yang lebih berkesan terhadap keadaan seperti flu, jangkitan yeast, asma, batuk, sesak hidung dan dada serta diabetis.

5.Polygonum Cuspidatum (Knotweed Jepun) – Ianya sumber Resveratrol – dapat membantu melambatkan proses penuaan, membantu merendahkan kolesterol, membantu merendahkan tekanan darah, membantu meninggikan prestasi atlet, serta membantu mencapai berat badan yang ideal.

Testimoni Vivix Shaklee.

Luaran.

Set Skincare Youth Shaklee.


Tidak dinafikan banyak produk penjagaan kulit di pasaran sekarang. Asal ada duit, ada nama, terkenal sesiapa pun boleh mengeluarkan produk dengan pelbagai jenis nama. Tapi harus diingatkan, anda tidak boleh pukul rata semuanya sama. Ini kerana, produk kami dihasilkan dan diuji oleh saintis. Mereka pakar di dalam bidang masing masing. Banyak ujian yang Shaklee jalankan untuk memastikan produk tersebut betul-betul selamat dan berkesan.

Seperti rangkaian skincare Youth. Ianya adalah Skincare daripada Shaklee yang akan menggantikan rangkaian nutriwhite dan enfuselle yang membuatkan ramai wanita tidak dapat tidur malam dengan tenang.

Ianya mengambil masa selama 8tahun untuk dihasilkan. Kenapa perlu sampai 8 tahun? Lama sangat kan? Ianya untuk memastikan yang best among the best! Makan masa sedikit tidak mengapa, janji pengguna puas hati.

Youth hanya mengandungi bahan semulajadi, tanpa sebarang bahan pengawet, bebas daripada bahan kimia dan dijamin 100% BERKESAN. Kajian menunjukkan 100% orang yang mencuba Youth ni akan mengalami perubahan dalam 7hari. Dan 2/3 daripada mereka yang mencuba akan Nampak muda 10tahun dari usia sebenar. Wah! Inilah yang kita cari!

"100% PROVEN WITHOUT COMPROMISE"

Testimoni Youth.
Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee. Sila hubungi Cikta. Cikta adalah pengedar shaklee yang sah sejak 2013.

Puan Masita Hassan.
Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan

1 comments:

Write comments
8 February 2018 at 15:55 delete

OH VIVIX !!! Memang la leh awet muda tapi sakit kepala tengok harganye,, hahahhahahahaha kumpul duit sat

Reply
avatar