Pengedar Shaklee Kota Tinggi, Pn Nysa +601123628810

08:44 0 Comments A+ a-


Anda mencari pengedar Shaklee di kawasan anda atau di kawasan berhampiran? Ingin membeli produk Shaklee terus ditempat anda? Jangan risau, anda telah berjumpa dengan Pengedar Shaklee  yang berkualiti dengan Konsultasi premium secara percuma apabila anda menjadi pelanggan beliau. Terkenal dengan Stokis Shaklee di kawasan Ulu Tiram hinggalah ke Kota Tinggi serta kawasan ang berhampiran dengannya.


Jangan tunggu lagi! Anda boleh terus menghubungi Puan Nysa di talian +601123628810, atau menghubungi beliau di aplikasi whatsapp. Puan Nsa juga membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) bagi kawasan sekitar dari Sekitar Tebrau, Bandar Ulu Tiram sehingga sekitar Bandar Kota Tinggi.

Mari Kenali Puan Nysa.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Hai saya Puan Manisa binti Sadiyo, panggil Nysa sahaja. Saya seorang suri rumah sepenuh masa yang mempunyai 2 orang cahaya mata. Saya berumur 32 tahun.

Cerita Bersama Shaklee

Sebelum ini saya pernah konsisten mengamalkan Shaklee pada tahun 2014 semasa mengandung anak pertama, tetapi mempunyai sedikit masalah dan saya tidak dapat meneruskan lagi. Tapi Alhamdulillah Oktober 2017 masuk ahli Shaklee untuk mula amalkan semula supplementnya.

Semasa itu saya masih belum berminat untuk menyertai bisnes Shaklee hanya untuk makan sendiri sahaja. Alhamdulillah ketika sedang sibuk membaca artikel tentang salah seorang ahli Shaklee terbuka hati untuk memulakan bisnes walaupun menghadapi pelbagai halangan saya jadi tertarik untk berkongsi cerita tentang kebaikan produk dan system perniagaannya kepada orang lain kerana saya yakin setiap orang dilahirkan untuk menjadi juara.

Rangkaian supplement yang saya amalkan sekarang ialah Sustained release Vita C, Alfalfa dan Lecithin. Saya memilih untuk setia bersama Shaklee kerana harga supplementnya sangat menjimatkan dan berbaloi dengan hasilnya.

Ingin Membantu Suami Disamping Menjana Pendapatan

Jauh di lubuk hati saya terdetik untuk membantu suami, selain di samping menjana pendapatan sendiri. Alhamdulillah suami mmg banyak membantu kerana beliau juga yakin dengan produk dan system perniagaan Shaklee ini.

Ingin Membantu Orang Lain Memperbaiki Ekonomi Hidup.

Dengan keadaan Ekonomi sekarang yang semakin merundum ini, nilai wang kita terlalu kecil, sehinggakan cukup-cukup makan untuk makan pakai dan sedikit kelengkapan rumah dengan itu Nysa dengan rasa Nysa perlu berkongsi sama-sama anda di luar sana peluang yang ada depan mata.

Mari Jadi Ahli Shaklee Untuk Penjimatan Wang Anda

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Tak susah untuk menjadi ahli Shaklee. Anda ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM68.90 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos STARTER BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM68.90) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh menghubungi Puan Nysa untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda ingin tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik


terus ke Aplikasi whatsapp terus bertanya kepada Puan Nysa
Beliau sedia membantu. In shaa Allah.