Awet Muda Dengan Semulajadi Secara Sihat Dan Berkesan Serta Dijamin Selamat

10:34 0 Comments A+ a-


Cemburu rasanya lihat wanita lain yang sudah berumur memiliki kulit halus, mulus dan bebas jerawat serta jeragat. Sedangkan kulit kita pakej dengan kusamnya, jeragatnya dan tak lupa kadang-kadang jerawat pun joint sekaki. Malu pun ada. Rasa mahu sahaja kita pergi mendapatkan jawapan apakah yang digunakan untuk mendapatkan kulit seremaja itu pada usia yang boleh dikatakan agak lanjut.


Sahabat Wanita Sejati.

Menjadi seorang wanita adalah sesuatu yang mencabar. Mana tidaknya proses mengandung, bersalin, berpantang dan menyusukan adalah satu prose dimana hormon wanita menjadi tidak stabil. Kurang penjagaan kecantikan akibat mempunyai anak kecil juga menjadi salah satu faktor yang menjadikan proses kerosakan dan pematangan kulit itu cepat berlaku. Akibatnya kita akan kelihatan berumur daripada usia sebenar. Oh tidak!


Kini anda tidak perlu risau lagi kerana Shaklee telah mencadangkan satu set yang sangat-sangat membantu menjadikan anda awet muda dari dalaman dan luaran dengan berkesan dan yang paling penting Shaklee menjanjikan keselamatan untuk semua produk yang dikeluarkan. Setiap produk Shaklee lulus KKM, dijalankan ujian klinikal dan mempunyai Landmark Study. Jadi anda tidak perlu was-was untuk makan dan menyapunya pada kulit anda.


Energizing Soy Protein (ESP)
Untuk mencantikkan kulit dari dalam. Daripada soya Non-GMO iaitu sumber protein berkualiti yang berfungsi membantu dalam pembinaan sel yang sihat. Bila sel baru yang sihat dihasilkan jeragat akan memudar dan hilang.

GLA Complex
Untuk membantu kulit bebas dari cela. Ianya membantu melembabkan kulit dan menyelesaikan masalah berkaitan hormon.

Collagen Powder
Untuk membantu menjadikan kulit lebih muda. Apabila usia telah meningkat collagen yang dihasilkan dalam badan akan makin berkurangan jadi ianya membantu memberi kesan kepada kulit supaya lebih anjal dan tegang.

Sustained Release Vitamin C
Untuk menjadikan kulit lebih berseri . Ianya membantu melindungi kulit daripada pencemaran serta kerosakan akibat radikal bebas disekeliling kita.

Skincare Youth Bantu Menjaga Kulit Dari Pencemaran Sekeliling.


Skincare Youth ini adalah 100% vegan, bebas gluten dan bebas lebih 2500 jenis bahan kimia berbahaya dan meragukan, seperti:

- Parabens
- Sodium/Ammonium Lauryl Sulfate
- Phthalates
- Propylene Glycol
- BHT
- BHA
- Mercury
- Hydroquinone
- Mineral Oil
- Petrolatum
- Synthetic Colors
- Synthetic Fragrance
- Benzalkonium Chloride
- Benzophenone
- Cyclomethicone
- Aluminum Lakes
- Lanolin
- Petroleum-Derived Waxes
- Quaternium-15
- Methylisothiazolinone
- Triclosan
- Microbeads (Microplastics)
- Aminobenzoic Acid (PABA)
- Avobenzone
- Cinoxate
- Dioxybenzone
- Nitro & Polycyclic Musks

Beza Skincare Youth Dengan Skincare Lain Di Pasaran.

Ianya dibezakan dengan keberkesanannya dan dibuktikan melalui ujian klinikal. Ujian klinikal ini direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ianya mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal.

Antara salah satu kajian yang dibuat adalah ke atas kedutan wajah iaitu wrinkles. Skin Age Index ini akan mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut itu. Ianya sangat terperinci.

Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti kedutan dan garis-garis halus, saiz pori-pori, tona kulit, kelembutan kulit, tekstur kulit, pigmentasi, keserian kulit dan kekenduran kulit


Hasil kajian juga telah menunjukkan 100% daripada mereka yang mengikuti kajian ini terbukti mengalami perubahan hanya dalam tempoh 3 hingga 7 hari sahaja dan 2/3 daripadanya berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun daripada sebelum menggunakan skincare Youth.

Testimoni Yang Berpuas Hati.

Set Radiant 4

Youth Skincare.

Sekiranya Anda berminat bertanyakan lebih lanjut tentang skincare Youth Shaklee. Boleh terus menghubungi Cikta. Cikta adalah pengedar Shaklee Malaysia yang sah sejak 2013 lagi.


Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan