Bisnes Paling Mudah Dan Menguntungkan Serta Menjamin Masa Hadapan 2018

11:50 0 Comments A+ a-


Cikta : Awak, saya tengok awak ni rajin meniaga, rajin promote barang. Jom joint Bisnes Shaklee.

Someone : Eh tak apalah saya selesa jual produk XXX ni. Sama ja kita ni. Seller online.



Eh cop!!! Bisnes Shaklee memang berbeza daripada mana-mana bisnes didunia ni. Serious! So entry kali ini Cikta nak cerita apa perbezaan bisnes Shaklee dengan bisnes-bisnes yang ada di luar sana. Jemput kenal. Sebab kalau tak kenal, macamana nak cinta kan? kan? kan?

Apa Yang Berbeza Sangat?

1. Keutamaan bisnes Shaklee ini adalah produknya. (USE)

- Mungkin anda tidak mengetahui tentang setiap orang yang menjadi pengedar Shaklee bermula dengan hanya sebagai PENGGUNA.
-    Mungkin ada yang bermula dengan hanya inginkan keuntungan tetapi Cikta berani cakap yang akhirnya mesti dia akan menjadi pengguna tegar dan mencintai produk Shaklee yang berkualiti tinggi.
   Tiada siapa yang dipaksa untuk mencari orang untuk joint bisnes ini seperti MLM lain. Kami hanya akan menyebarkan kebaikan produk dan keuntungan yang diperolehi daripada bisnes ini dengan rela hati tanpa paksaan.
-     Daripada Produk turun ke hati konsepnya.

- Pengedar yang pada mulanya seorang pengguna tanpa was-was menamalkan produk Shaklee ini. Kerana produk Shaklee sangat berkualiti dan mempunyai Landmark Study.
2. Dengan pengalaman sebagai pengguna, Kami kongsikan kepada semua. (SHARE)


-      Dalam bisnes Shaklee bukan keuntungan paling utama, kerana kami diajar untuk menyebarkan kebaikan yang kami rasakan untuk membantu lebih ramai orang mendapat manfaat yang sama.

-  Dengan niat ingin membantu itu tadi, kami dibayar dengan keuntungan yang setimpal dengan bonus-bonus yang disediakan oleh pihak syarikat.
3. Bina organisasi perniagaan. (BUILD)


- Didalam perniagaan Shaklee kami tidak hanya menjual tetapi kami juga dalam masa yang sama sedang membina sebuah organisasi. Organisasi ini berfungsi seperti perniagaan francais iaitu kami akan mendaftarkan mereka yang berminat menjadi pengedar seperti kami dan member peluang kepada mereka untuk sama-sama menjana income seperti kami.
- Di dalam system ini upline atau mentor akan berusaha bersama-sama membantu downline atau anak buahnya untuk naik bersama-sama. Tidak ada istilah downline berkerja untuk upline.
- Sistem ini membolehkan kami sama-sama membantu lebih ramai orang denggan membuka peluang untuk sama-sama Berjaya dengan bimbingan oleh mentor-mentor yang berpengalaman.
- Orhganisasi ini boleh diwarisi oleh anak cucu kandung sendiri. Sebab tu ianya adalah Lifetime Business.
4. Perniagaan ini boleh dijalankan dimana sahaja, pada bila-bila masa tanpa had.


- Shaklee menyediakan system perniagaan yang memudahkan anda membuat pesanan dari mana sahaja anda berada, tanpa anda menyimpan stok, tidak perlukan bangunan kedai, tidak memerlukan modal yang besar, tidak perlu pergi ke pejabat pos untuk membuat pengeposan barang. Senang bukan?


Ianya bagaikan anda membuat perniagaan dropship. Hanya klik klik sahaja didalam web yang disediakan oleh Shaklee dan barang tersebut terus dihantar kepada pelanggan anda. Segalanya hanya dihujung jari sahaja. Sebab tu ia pilihan para surirumah mahupun mereka yang bekerja dan sibuk.

Macamanalah kami tak jatuh hati dengan Shaklee ini. Produknya bagus, berkualiti, berkesan dan selamat,. Sistem perniagaannya bersifat telus, adil dan dalamjangkamasa yang panjang. Syarikatnya juga berdiri teguh dan telah bertapak didalam dunia ini lebih 100tahun. Dan yang paling Cikta suka tentang perniagaan ini adalah Cikta yang ada 3orang anak ini pun mampu untuk menjana income sehingga 3  ke 4 angka dalam sebulan tanpa perlu meninggal dan mengabaikan anak-anak. Suami Cikta juga menyokong kerana perniagaan ini sangat senang dijalankan.

Ingat! Dengan Shaklee is all about ‘It Starts With You’. Tiada siapa yang akan memaksa anda.

Macamana Nak Joint?

Anda boleh terus menghubungi Cikta. Untuk pengetahuan semua Cikta adalah pengedar Shaklee yang sah semenjak tahun 2013 lagi. Juga merupakan seorang leader yang komited di CVG Group. Jangan risau Cikta akan bantu anda dari zero to hero. In shaa Allah.

Puan Masita Hassan.

Call / sms / WhatsApp :  +6012-7652258
Email : masitahassan86@gmail.com
Fanpage : Vitamin Keluarga Anda Johor Bahru
Facebook : Masita Hassan