Pengedar Shaklee Simpang Renggam, Johor, Pn Finas +6017-2118545

15:01 0 Comments A+ a-

Sekiranya Anda mahu membeli rangkaian produk Shaklee di Tempat Anda, Anda berjumpa tempat yang betul. Di sini Anda akan bertemu Pengedar Shaklee berserta Konsultasi premium apabila Anda membuat keputusan untuk menjadi pelanggan beliau. Beliau terkenal sebagai Stokis Shaklee di kawasan Simpang Renggam dan kawasan sekitar dengannya.

Apa lagi yang Anda tunggu? Anda boleh terus menghubungi Puan Finas +6017-2118545 , atau klik sahaja nombor telefon ini untuk terus ke aplikasi Whatsapp. Puan Finas juga ada membuat perkhidmatan Cash On Delivery (COD) di kawasan berhampiran seperti Bandar  Simpang Renggam dan kawasan yang berdekatan dengannya. Juga Pn Finas Juga Selalu ke Gelang Patah rumah ibunya jadi Pn Finas boleh membuat penghantaran ke sekitar Gelang Patah.

Mari Kita Kenali Puan Finas.


Assalamualaikum,

Nama saya Nur Syafinas binti Ramli lebih mesra dengan panggilan finas, berusia 28 tahun. Seorang ibu kepada seorang anak bernama Nur Fatin Sofia binti Mohd Fazli (Baby Shaklee) berusia 4 tahun. Berkelulusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bertugas sebagai suri rumah sepenuh masa di rumahku syurgaku.

Tahun 2013, saya pernah diserang sakit perut yang amat memedihkan sampaikan waktu itu saya tidak boleh berjalan seperti biasa. Bayangkan waktu itu jalan terbongkok-bongkok dan tidak boleh menaiki anak tangga. Ketika diserang sakit perut itu saya sedang bertugas pada shift malam, menahan sakit sehingga menangis dan sahabat di tempat kerja bergegas membawa saya ke bahagian kecemasan hospital pakar putri untuk membuat pemeriksaan. Ketika Doktor scan dan memberitahu apa yang ada dalam perut saya seolah-olah saya tidak percaya. Luluh hati ini apabila Doktor memberitahu tentang kewujudan ketulan CYST di rahim saya sebesar 6cm. Allahhuakbar saya betul-betul terkejut dan saya terus ditahan wad.

Keesokan harinya, Doktor melakukan prosedur scan dan xray dan memberitahu bahawa rahim saya akan dibuang. Ya Allah ketika itu saya masih belum berkahwin dan ibu ayah tidak setuju dengan keputusan untuk membuang rahim saya. Ibu dan ayah saya berusaha dan berikhtiar dengan membawa saya berubat kampung dan mencari ubat-ubat tradisional untuk kesihatan saya ini tetapi ianya semua untuk menahan sakit seketika sahaja.

Sejak itu seorang sahabat di tempat kerja mencadangkan saya untuk mencuba mengamalkan GLA & B-COMPLEX dari Shaklee. Saya terus bersetuju. Selepas sebulan saya mengamalkan GLA & B-COMPLEX Shaklee apabila saya pergi buat checkup dan Doktor scan perut saya mangatakan CYST saya sudah mengecut. Ya allah happy tak terkata. Masa itulah saya terus jatuh cinta dengam produk Shaklee, ianya memberi kesan positif dan saya yakin ianya selamat melalui Journal-journal yang saya baca.

Syukur. Selepas 6bulan mengamalkan produk Shaklee saya berkahwin dan saya disahkan bunting pelamin, terus sujud syukur kami suami isteri dan pada masa tu juga saya dan en suami gembira dalam tangisan. 2bulan lepas itu kami buat buku pink dan doctor sahkan CYST saya dah xde langsung tapi akarnya masih hidup.

Ya betul apa yang dikatakan Doktor itu dan sekarang CYST OVARY saya aktif semula bersaiz 5.5cm. Saya teruskan makan GLA baru-baru ini scan cyst dah tiada. Saya yakin ianya disebabkan permakanan harian yang seimbang dan pengambilan supplement Shaklee.  Dan sekarang saya sedang berikhtiar untuk hamil baby kedua dengan produk Shaklee sahaja. I LOVE SHAKLEE❤

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli Shaklee:-
1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.
Anda boleh hubungi Puan Finas untuk mendaftar sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE


1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)
2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.
3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.
4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.
Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online.
Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.
Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online.

Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ada orang yang nak tolak anda ke bawah.

Mudah sahaja kan, hanya klik


terus ke Aplikasi whatsapp dan terus boleh bertanya kepada Puan Finas.
Beliau sedia membantu. In shaa Allah!